700 g passata (1 flasa Alnatura husteho pretlaku)
300 ml vody
2 cibule, nakrajane nadrobno
2 struciky cesnaku, nakrajane nadrobno
2 bobkove listy
1 PL cerstva petrzleniva vnatka, nasekana
Trochu safranu
1/2 ČL javorovy sirup
Stipka kajaneskeho korenia
Sol, cierne korenie podla chuti
Olivovy olej, na opecenie
Na oleji orestujeme cibulu dozlatista, ku koncu pridame cesnak a tiez
orestujeme. Pridame passatu a vodu. Ochutime safranom a vlozime bobkove
listy. Privedieme do varu a varime na miernom ohni cca 15 minut nech sa
chute prepoja. Vyberieme bobkovy list, osolime, okorenime, pridame
kajanske korenie a javorovy sirup. Nakoniec primiesame petrzlenovu
vnatku a podavame.
Odkaz na FB vlákno TU
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
0 komentárov:
Zverejnenie komentára