Pages

Subscribe:

Recent Posts

nedeľa 16. februára 2014

Rajčinová polievka

700 g passata (1 flasa Alnatura husteho pretlaku)
300 ml vody
2 cibule, nakrajane nadrobno
2 struciky cesnaku, nakrajane nadrobno
2 bobkove listy
1 PL cerstva petrzleniva vnatka, nasekana
Trochu safranu
1/2 ČL javorovy sirup
Stipka kajaneskeho korenia
Sol, cierne korenie podla chuti
Olivovy olej, na opecenie

Na oleji orestujeme cibulu dozlatista, ku koncu pridame cesnak a tiez orestujeme. Pridame passatu a vodu. Ochutime safranom a vlozime bobkove listy. Privedieme do varu a varime na miernom ohni cca 15 minut nech sa chute prepoja. Vyberieme bobkovy list, osolime, okorenime, pridame kajanske korenie a javorovy sirup. Nakoniec primiesame petrzlenovu vnatku a podavame. 


Odkaz na FB vlákno TU

0 komentárov:

Zverejnenie komentára