Pages

Subscribe:

Recent Posts

piatok, 28. februára 2014

Domácí špaldové ravioly plněné tempehem

Ravioly jsou z celozrné špaldové mouky - trochu jsem se bála jestli nebudou tvrdý/ rozvařený/ rozpadlý, nebo jen trochu hnusný :)) No a jsou luxusní a za chvilku hotový

Těsto
- špaldová celozrná mouka (jemně mletá)
- voda
- špetka soli

Vypracovat nelepivé, hladké těsto. Chvilku nechat odpočinout. Vyválet co nejtenčeji 2 pláty (0,5 mm). Vykrajovátkem označit spodek raviol, na každý dát kousek náplně, přikrýt druhým plátem, vykrojit.

Náplň
- cibulka
- česnek
- uzený tempeh
- koření

Osmažit tempeh, cibulku i česnek, dochutit, jak chcete (já dala sůl, pepř, trochu chilli), rozmixovat na jemnou pastu.

Omáčku jak je libo. Posypat semínky, bylinkami .. co bude po ruce Já na nich mám gomasio a je to hodně dobrý.


Odkaz na FB vlákno TU 

 

0 komentárov:

Zverejnenie komentára