Ravioly
jsou z celozrné špaldové mouky - trochu jsem se bála jestli nebudou
tvrdý/ rozvařený/ rozpadlý, nebo jen trochu hnusný :)) No a jsou luxusní
a za chvilku hotový
Těsto
- špaldová celozrná mouka (jemně mletá)
- voda
- špetka soli
Vypracovat nelepivé, hladké těsto. Chvilku nechat odpočinout. Vyválet
co nejtenčeji 2 pláty (0,5 mm). Vykrajovátkem označit spodek raviol, na
každý dát kousek náplně, přikrýt druhým plátem, vykrojit.
Náplň
- cibulka
- česnek
- uzený tempeh
- koření
Osmažit tempeh, cibulku i česnek, dochutit, jak chcete (já dala sůl, pepř, trochu chilli), rozmixovat na jemnou pastu.
Omáčku jak je libo. Posypat semínky, bylinkami .. co bude po ruce Já na nich mám gomasio a je to hodně dobrý.
Odkaz na FB vlákno TU
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
0 komentárov:
Zverejnenie komentára