Pages

Subscribe:

Recent Posts

piatok, 28. februára 2014

Bruschetta se žampiónama

Tak at jenom nocumuju recepty ostatnich, tak taky prispeju svoji hrstkou do mlyna.
Je to jednoduchej recept, kterej se hodi jako rychla, lehka vecera nebo kdyz potrebujete spolehlive dostat veganku do postele.

Cibuli nakrajet nadrobno a nechat na sadle zesklovatet, mezitim si ocistite zampiony a pokrajite je na platky. Na platky nakrajite i cesnek, jeden strouzek
si schovejte na pozdejsi potirani bruschetty. Po chvili pridejte k cibuli cesnek a po dalsi chvilce zampiony a na platky nakrajeny tofu.
Nechat opect a pridat na ctvrtky pokrajeny cherry.
Osolit, opeprit a rajcata osmazit a nechat je spolu s zampionama lehce pustit vodu - ma to pak takovou mazlavou konzistenci.
Mezi tim si veku pokapejte olejem a dejte opect dozlatova.



Odkaz na FB vlákno TU

0 komentárov:

Zverejnenie komentára