Pages

Subscribe:

Recent Posts

pondelok 24. februára 2014

Celozrnné žitné spirály, restované kari fazole se sezamem, smažené tofu s rasou, pórkem a červenou paprikou.

Tofu se nakraji na kosticky, hodi na rozpalenou panev, osoli a opepri, posype korenim Kotanyi Brambory Nova inspirace( vzadu psano i na tofu a opravdu vyborne, doporucuju), az je tofu trochu osmazene, tak se hodi na jemno nakrajeny 1cm zazvoru a na hrubo nakrajena bila cast porku, podelne rozpulena, po chvilce i cerv. paprika. Vse je narychlo, az paprika trochu zmekne tak vypnout.
Fazole z plechovky lehce promyjeme, na panev dame trochu vic oleje, hodime fazole a orestujeme, hezky nam popukaji:) pote posypeme kari korenim(bez soli) a nakonec sezamem, ten se na fazole pekne prilepi.
a testoviny klasika
Brouchut!


Odkaz na FB vlákno TU

0 komentárov:

Zverejnenie komentára