Pages

Subscribe:

Recent Posts

piatok, 21. februára 2014

Chleba


145g pohankových vloček (původně ovesné)
135 g celých slunečnicových semínek
90g lněných semínek
65g dýňových semínek (původně lískové ořechy)
2 Pl chia semínek
4 Pl psyllia
1 Čl soli
1 Pl medu
3 Pl oleje, já dala 1 PL řepkový, 1 olivový, 1 kokosový (původně jen kokosák nebo ghee)
350ml vody

V jedné misce smícháme suché ingredience,bve druhé mokré, poté smícháme dohromady, aby se vše spojilo a nasáklo, necháme odstát aspoň dvě hodiny,klidně i celý den (já nechala asi jen hoďku a půl a myslím, že to stačilo). Těsto dáme do srnčího hřbetu, uhladíme, dáme do trouby na 175 stupňů, pečeme 20 minut, pak to celé převrátíme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme dalších 40 minut, vyndáme a necháme vyhladnout.

Můžu říct, že ten chleba je naprosto výýýýbornej! Už jsem testovala jak na slano, se škvarkovou nátěrkou od AlfaBio, tak nasladko, s marmeládou St.Dalfour - vynikající obě varianty!


Odkaz na FB vlákno TU

0 komentárov:

Zverejnenie komentára