Z vacsej hokkaido tekvicky
Polievka:na oliv. oleji si osmazime cibulku a pridame polovicu na kocky
nakrajanej tekvice, chvilu orestujeme a zalejeme litrom zel. vyvaru.
Povarime 15minut, rozmixujeme dochutime mletym zazvorom, chilli, solou,
korenim a polovickou plechovky kokosoveho mlieka.
Snack ku filmu
Semiacka z tekvice starostlivo zbavime duziny osolime, pridame dve tri lyzice
oleja(ryzoveho, olivoveho,...), asi lyzicu tymianu troska čierneho
korenia alebo chilli kto rad stiplave...premiesame všetko pekne a v
miske (ja pouzivam formu na pecenie) dáme piecť do chrumkava (cca 200°c
30min)
Pecene tekvicove podkovicky
V miske zmiešame olivový olej
a tekvicovy olej, 3 strúčiky cesnaku, čierne korenie soľ, tymian.
Podkovicky poukladáme do pekáča vyloženeho papierom na pečenie potrieme
ich touto zmesou popripade ešte posolime a zakapneme olejom a pečieme
pri 180°c 40-45minut do mäkka.
Odkaz na FB vlákno TU
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
0 komentárov:
Zverejnenie komentára