Pages

Subscribe:

Recent Posts

utorok, 25. februára 2014

Hokkaido menu

Z vacsej hokkaido tekvicky
Polievka:na oliv. oleji si osmazime cibulku a pridame polovicu na kocky nakrajanej tekvice, chvilu orestujeme a zalejeme litrom zel. vyvaru. Povarime 15minut, rozmixujeme dochutime mletym zazvorom, chilli, solou, korenim a polovickou plechovky kokosoveho mlieka.
Snack ku filmu
Semiacka z tekvice starostlivo zbavime duziny osolime, pridame dve tri lyzice oleja(ryzoveho, olivoveho,...), asi lyzicu tymianu troska čierneho korenia alebo chilli kto rad stiplave...premiesame všetko pekne a v miske (ja pouzivam formu na pecenie) dáme piecť do chrumkava (cca 200°c 30min)
Pecene tekvicove podkovicky
V miske zmiešame olivový olej a tekvicovy olej, 3 strúčiky cesnaku, čierne korenie soľ, tymian. Podkovicky poukladáme do pekáča vyloženeho papierom na pečenie potrieme ich touto zmesou popripade ešte posolime a zakapneme olejom a pečieme pri 180°c 40-45minut do mäkka.


Odkaz na FB vlákno TU

0 komentárov:

Zverejnenie komentára