Pages

Subscribe:

Recent Posts

sobota, 26. apríla 2014

Výpečky ze seitanu, červené zelí a bramborové lokše..

Výpečky: Seitan nakrájíme na kostičky, naložíme do koření a oleje. Dáme do pekáče, přidáme cibuli, česnek, pivo, vodu, pepř, sůl, koření, pečeme na 180°C až do tmava...
Zelí: Orestujeme cibuli, přidáme červené kysané zelí, přidáme sůl, cukr, zahustíme nastrouhanou bramborou.
Lokše: Uvařené brambory ve slupce oloupeme, nastrouháme na jemno, přidáme polohrubou mouku v poměru 1:1, sůl, vyválíme na cca 1,5cmtlustou placku a vykrajovátkem tvoříme kolečka a pečeme na sucho, nebo s minimem oleje ne pánvi...
Tak určitěěěěěěě..... 


Odkaz na FB vlákno TU

1 komentárov: