pasta:
na sucho opražený rímsky kmín, kurkuma, masala a celý koriander zmišame
s pretlačeným cesnakom (5strúčikov) a zázvorom, veľa veľa chilli (u mňa
sušená jolokia 4kusy), celým čiernym korením, citrónovou šťavou a
kokosovým mliekom (ja alá babica ovesné mlieko+strúhaný kokos ) rozmixujeme.
Na panvici osmahneme 2 cibule do zlatohneda, prihodíme pastu a chvíľu
posmažíme nakoniec zelenina podľa chuti, u mňa cuketa, šampiňóny,
paradajky, mrkva a predvarené zemiaky a cizrna. Varíme cca pol hod do
zmaknutia, nakoniec som zjemnila paradajkovým pretlakom lebo oheň v
brušku.
Odkaz na FB vlákno TU
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
0 komentárov:
Zverejnenie komentára