Pages

Subscribe:

Recent Posts

štvrtok, 10. apríla 2014

Vindaloo z pekla

pasta: na sucho opražený rímsky kmín, kurkuma, masala a celý koriander zmišame s pretlačeným cesnakom (5strúčikov) a zázvorom, veľa veľa chilli (u mňa sušená jolokia 4kusy), celým čiernym korením, citrónovou šťavou a kokosovým mliekom (ja alá babica ovesné mlieko+strúhaný kokos ) rozmixujeme.
Na panvici osmahneme 2 cibule do zlatohneda, prihodíme pastu a chvíľu posmažíme nakoniec zelenina podľa chuti, u mňa cuketa, šampiňóny, paradajky, mrkva a predvarené zemiaky a cizrna. Varíme cca pol hod do zmaknutia, nakoniec som zjemnila paradajkovým pretlakom lebo oheň v brušku.


Odkaz na FB vlákno TU

0 komentárov:

Zverejnenie komentára