Pages

Subscribe:

Recent Posts

sobota, 12. apríla 2014

Vígn kotydž

Tak vígn kotydž fejkuju následujícím způsobem ...

- Natural tofu
- Medvědí česnek
- Limetka
- Barevný pepř
- Sůl
- Voda

Medvědí česnek a tofu si rozdělíš na dvě půlky. První půlku tofu a medvědího česneku mixneš úplně na totál společně s trochou vody a soli nějakým pomazánkovačem.

Druhou půlku tofu dáš do misky a "rozcajdáš" vidličkou - nadrtíš trošku pepře a společně s druhou půlkou nasakaného medvědího česneku promícháš s druhou půlkou. Zakápneš šťávou z limetky a mažeš na oblíbený kus pečiva.

Já to posypal černým sezamem a dal si k tomu hrst ořechů s mátovým čajem.


Odkaz na FB vlákno TU 

0 komentárov:

Zverejnenie komentára