Tak vígn kotydž fejkuju následujícím způsobem ...
- Natural tofu
- Medvědí česnek
- Limetka
- Barevný pepř
- Sůl
- Voda
Medvědí česnek a tofu si rozdělíš na dvě půlky. První půlku tofu a
medvědího česneku mixneš úplně na totál společně s trochou vody a soli
nějakým pomazánkovačem.
Druhou půlku tofu dáš do misky a
"rozcajdáš" vidličkou - nadrtíš trošku pepře a společně s druhou půlkou
nasakaného medvědího česneku promícháš s druhou půlkou. Zakápneš šťávou z
limetky a mažeš na oblíbený kus pečiva.
Já to posypal černým sezamem a dal si k tomu hrst ořechů s mátovým čajem.
Odkaz na FB vlákno TU
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
0 komentárov:
Zverejnenie komentára