Pages

Subscribe:

Recent Posts

sobota, 12. apríla 2014

Salát z pečeného lilku a papriky s mátou a citrónovou šťávou

2x lilek
2x červená paprika
4x rajčata
černé olivy
4x lžíci posekané máty
1x citrón
1x červená cibule
4x stroužek česneku
mořská sůl, čerstvě mletý pepř
4 lžíce olivového oleje

Lilek, papriky, cibuli a česnek nakrájíme na kostčiky, vložíme do trouby na pepčící papír, posolíme a pečeme cca 30 minut. Mezitím si nakrájíme rajčata a olivy, posekáme mátu a vložíme do misky, Přimícháme upečenou zeleninu, dosolíme a opepříme dle chuti, Zakápneme olivovým olejem a šťávou z jednoho citrónu. Podáváme vychlazené.


Odkaz na FB vlákno TU

0 komentárov:

Zverejnenie komentára