Ingredience:
Korpus:
sklenice lískových ořechů
15 datlí
Krém:
3 sklenice namočených kešu ořechů
sirup z agáve
šťáva ze dvou limetek
pravý extrakt vanilkový
Příprava:
Společně smixujeme lískový ořechy s datlemi. Dáme do formy a zatlačíme. Dáme do mrazáku a mezitím děláme krém.
Smixujeme kešu ořechy bez vody na krém. Přidáme šťávu, sirup a
vanilkoví extrat, mícháme. Přidáme do formy na korpus a dáme na tři
hodiny do mrazáku. Poté dáme do lednice. Po několika hodinách můžeme
jíst. Ozdobíme strouhanou čokoládou. Dobrou chuť.
Odkaz na FB vlákno TU
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
0 komentárov:
Zverejnenie komentára