Na korpus: skořicové sušenky Tastino Digestino z Lidlu - 3 balíčky, oblíbený olej a nějaký sirup (já dala agáve)
•
Na krém: 2 kusy (2x 200g) bílého tofu, 2 sáčky vanilkového cukru,
citrónová šťáva, rostlinná smetana (cca 120ml, můžete dát i víc),
vanilkové aroma a víc jak půlku sáčku vanilkového pudinku
Sušenky
potřebujeme rozdrtit úplně nejvíc najemno, takže jsem je dala do kuch.
robotu, dá se to ale určitě zvládnout i jinak. Pak jsem k nim přidávala
olej, dokud konzistence nebyla takový hodně moc „mokrý písek“ a osladila
jsem to, trochu. Ve finále to chutná skoro jako lotusky.
Tohle pořádně utlačíte na dno dortové formy vyložené papírem a na 190°C pečete tak 10 minut.
Mezitím
rozmixujete všechny věci na krém úplně dohladka. Pak se korpus dá
vychladnout (nejrychlejc je to, když ho položíte třeba na chladnou zem).
Pak ho potřete krémem, třeba ozdobíte a dáte péct na 175°C, tak na 15
minut, prostě do té doby, než začně zlátnout a krém je evidentně
pevnější. Necháte vychladnout a je to.
Odkaz na FB vlákno TU
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
It had been, simply because Damon Runyon placed it, ‘ any funnily restful final towards a curiously lively work. https://imgur.com/a/wvnG9f8 http://blku4pjvy2.dip.jp https://imgur.com/a/xaU8Fk4 http://le56b4lron.dip.jp https://imgur.com/a/tKRLH1G http://gxpjvq7orn.dip.jp https://imgur.com/a/y3ZiBpg
OdpovedaťOdstrániť