Lilkové
lasagne (náplň ze směsi bylinkového tofu, čerstvých nakrájených rajčat,
sušených rajčat, česneku a sušeného jidášova ucha)
Sušená rajčata a houby namočíme do vlažné vody na přibližně 15 minut.
Lilek nakrájíme na podlouhlé plátky, osolíme a z obou stran lehce opečeme na pánvi nebo grilu.
Tofu nadrolíme na malé kousíčky, pridáme jemně krájená rajčata, nakrájené jidášovo ucho a sušená rajčata. Nastrouháme dva stroužky česneku, přidáme lahůdkové droždí. Zamícháme a chvíli orestujeme na pánvi.
Vytřeme si zapékací mísu trochou olivového oleje a pokládáme plátky
lilku, každou vrstvu osolíme a opepříme. Směs rozprostřeme na plátky
lilku a zakryjeme další vrstvou, stále opakujeme, dokud nespotřebudeme
všechny plátky a přísady. Poslední vrstvu lilku posypeme domácím
parmezánem (rozmixované kešu oříšky s lahůdkovým droždím a solí).
Necháme v troubě asi 15 minut a podáváme.
Odkaz na FB vlákno TU
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
0 komentárov:
Zverejnenie komentára