Pages

Subscribe:

Recent Posts

pondelok, 14. apríla 2014

Lilkové lasagne

Lilkové lasagne (náplň ze směsi bylinkového tofu, čerstvých nakrájených rajčat, sušených rajčat, česneku a sušeného jidášova ucha)

Sušená rajčata a houby namočíme do vlažné vody na přibližně 15 minut.
Lilek nakrájíme na podlouhlé plátky, osolíme a z obou stran lehce opečeme na pánvi nebo grilu.
Tofu nadrolíme na malé kousíčky, pridáme jemně krájená rajčata, nakrájené jidášovo ucho a sušená rajčata. Nastrouháme dva stroužky česneku, přidáme lahůdkové droždí. Zamícháme a chvíli orestujeme na pánvi.
Vytřeme si zapékací mísu trochou olivového oleje a pokládáme plátky lilku, každou vrstvu osolíme a opepříme. Směs rozprostřeme na plátky lilku a zakryjeme další vrstvou, stále opakujeme, dokud nespotřebudeme všechny plátky a přísady. Poslední vrstvu lilku posypeme domácím parmezánem (rozmixované kešu oříšky s lahůdkovým droždím a solí). Necháme v troubě asi 15 minut a podáváme.


Odkaz na FB vlákno TU

0 komentárov:

Zverejnenie komentára