Pages

Subscribe:

Recent Posts

štvrtok, 10. apríla 2014

La-Sáně

Orestovat cibulu, na to mrsknout orestovat nakrájený žampiony ( nebo jiný houby nebo…), na to mrsknout na nudličky nakrájenou mrkev a celer, řádně orestovat, osolit, zalít sugem, nebo prostě nějakou formou drcených rajčat. Nechat pěkně povařit až vystoupí olej na hladinu, zkrátka až se chutě prolnou. Přidávám bazalku, pepř, nebo různé koření dle libosti, samozřejmě chilli se meze nekladou. Dále udělám z šálku sojového mlíka, 3. lžic hrašky a 4.lžic lahůdkového droždí bešamel. Pak už vrstvím do mísy, la-sáně na to připravenou rajčatovou směs, na to další la-sáně a tak furt dokola a navrch to pak zaliju tím bešamelem, peču cca 30. minut na asi 180°C a pak asi 10. minut na 200°C až se udělá krusta .

Odkaz na Fb vlákno nájdeš TU

0 komentárov:

Zverejnenie komentára