sobota 26. apríla 2014
Takze spagety s kremovou hubovou omackou;)
50 g spagiet
10 g susenych hub
1 mensia cibula, nakrajana najemno
65 g cerstvych sampionov, nakrajanych
40 g tavenyr, nakrajany
Olivovy olej
Petrzlenova vnat, nasekana
Sol, cierne korenie podla chuti
Spagety uvarime all dente. Susene hriby zalejeme vriacou vodou a nechame aspon 20 minut nech zmakknu. Na oleji orestujeme cibulku dozlatista. Pridame sampiony, osolime a chvilku restujeme. Pridame susene hriby spolu s tekutinou kde sa luhovali. Okorenime a dusime kym sa omacka nezredukuje. Nakoniec pridame do omacky tavenyr a nechame ho roztopit. Podavame posypane petrzlenovou vnatou;)
Odkaz na FB vlákno TU
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
0 komentárov:
Zverejnenie komentára