pondelok 14. apríla 2014
Čučoriedková torta
Na korpus potrebujeme:
• 3/4 hrnčeku trstinového cukru
• 125 gramov vege-margarinu
• 1 vanilkový cukor
• 1 zrelý banán
• 1 hrnček polohrubej múky
• 1 lyžičku prášku do pečiva
• štipka soli
• 1/2 hrnčeku rastlinného mlieka
• čučoriedky
Všetko spolu vymiešame a cesto vylejeme do vymastenej tortovej formy. Piecť na 180 stupňoch cca 30 minút
Po vychladnutí spravíme krém, potrebujeme:
• 300 g silk tofu
• 1 téglik sójovej smotany
• vanilkovú arómu
• šťavu z 1 citróna
• javorový sirup
Všetky ingrediencie vyšľaháme do hladkej hmoty, natrieme na vychladnutý korpus, ozdobíme čučoriedkami a dáme do chladničky stuhnúť
Odkaz na FB vlákno nájdeš TU
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
ahoj, aky postup je pri robeni kremu? dakujem
OdpovedaťOdstrániťAhoj, postup je v linku na FB vlákno v príspevku. Skopčím to sem a pridám aj do príspevku pre istotu :)
OdpovedaťOdstrániťPo vychladnutí spravíme krém, potrebujeme:
• 300 g silk tofu
• 1 téglik sójovej smotany
• vanilkovú arómu
• šťavu z 1 citróna
• javorový sirup
Všetky ingrediencie vyšľaháme do hladkej hmoty, natrieme na vychladnutý korpus, ozdobíme čučoriedkami a dáme do chladničky stuhnúť
aky vegan margarin pouzivas?
OdpovedaťOdstrániť