Pages

Subscribe:

Recent Posts

pondelok, 14. apríla 2014

Čučoriedková torta


Na korpus potrebujeme:
• 3/4 hrnčeku trstinového cukru
• 125 gramov vege-margarinu
• 1 vanilkový cukor
• 1 zrelý banán
• 1 hrnček polohrubej múky
• 1 lyžičku prášku do pečiva
• štipka soli
• 1/2 hrnčeku rastlinného mlieka
• čučoriedky
Všetko spolu vymiešame a cesto vylejeme do vymastenej tortovej formy. Piecť na 180 stupňoch cca 30 minút

Po vychladnutí spravíme krém, potrebujeme:
• 300 g silk tofu
• 1 téglik sójovej smotany
• vanilkovú arómu
• šťavu z 1 citróna
• javorový sirup


Všetky ingrediencie vyšľaháme do hladkej hmoty, natrieme na vychladnutý korpus, ozdobíme čučoriedkami a dáme do chladničky stuhnúť 


Odkaz na FB vlákno nájdeš TU

3 komentárov:

  1. ahoj, aky postup je pri robeni kremu? dakujem

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj, postup je v linku na FB vlákno v príspevku. Skopčím to sem a pridám aj do príspevku pre istotu :)
    Po vychladnutí spravíme krém, potrebujeme:
    • 300 g silk tofu
    • 1 téglik sójovej smotany
    • vanilkovú arómu
    • šťavu z 1 citróna
    • javorový sirup

    Všetky ingrediencie vyšľaháme do hladkej hmoty, natrieme na vychladnutý korpus, ozdobíme čučoriedkami a dáme do chladničky stuhnúť

    OdpovedaťOdstrániť
  3. aky vegan margarin pouzivas?

    OdpovedaťOdstrániť