Rýchly celozrnný jablkový perník
(jednoduchý recept na zopakovanie, keďže je tu takých dosť... a
najlepšie chutí o pol jednej v noci s ospravedlnením, že kontrolujete,
či už stuhla čokoláda)
Cesto: 300 g celozrnnej múky ; 200 g trstinového cukru ; 3 PL kakaa ;
100 ml oleja ; 300 ml ovseného mlieka (prípadne keď bude cesto prihusté,
ešte doliať) ; 1 banán ; 3 postrúhané jablká ; 1 KL sódy ; 1 KL
perníkového korenia
Po upečení natrieť džemom (ja som dala jahodový) a poliať čokoládou (90%).
Odkaz na FB vlákno TU
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
ako dlho ho pecieme ?
OdpovedaťOdstrániťja som piekla 50 minut a bol hotov
OdpovedaťOdstrániť