Pages

Subscribe:

Recent Posts

sobota, 22. marca 2014

Celozrnna spaldova wafla s kakaovou prichutou

80 g celozrnne spaldovej muky
1 ČL prasok do peciva
1,5 ČL trstinovy cukor
175 ml ryzove mlieko
1 PL kakao
1/3 banan
1 PL kokosovy olej
Dalsie: vanilkovy krem, javorovy sirup, agaven susse, ovocie podla chuti

Vanilkovy krem je kupeny v rakuskej DM Alnatura, nieco na styl alpro vanilkoveho dezertu ale tu je zlozenie len: voda, trstinovy cukor, soja, psenica, tapioka, vanilka a morska sol:) Da sa spravit aj domaci - Rastlinne mlieko, cukor, vanilkovy struk a kukuricny skrob;)

Na cesto na wafle zmixujeme ponornym mixerom banan, prasok do peciva, kakao, cukor, olej a ryzove mlieko. Waflovac sa zatial nahreje. Potom metlickou JEMNE vmiesame muku. Pecieme vo waflovaci cca 5 minut nech su wafle zvrchu chrumkove a vnutri makke a nadychane;) Kto nema waflovac, spravte z toho lievance;) Potom posypat agaven susse ( nieco ako praskovy cukor, ale z agave), preliat javorovym sirupom, poliat kremom, obsypat ovocim podla chuti;)


Odkaz na FB vlákno nájdeš TU 


0 komentárov:

Zverejnenie komentára