80 g celozrnne spaldovej muky
1 ČL prasok do peciva
1,5 ČL trstinovy cukor
175 ml ryzove mlieko
1 PL kakao
1/3 banan
1 PL kokosovy olej
Dalsie: vanilkovy krem, javorovy sirup, agaven susse, ovocie podla chuti
Vanilkovy krem je kupeny v rakuskej DM Alnatura, nieco na styl alpro
vanilkoveho dezertu ale tu je zlozenie len: voda, trstinovy cukor, soja,
psenica, tapioka, vanilka a morska sol:) Da sa spravit aj domaci -
Rastlinne mlieko, cukor, vanilkovy struk a kukuricny skrob;)
Na
cesto na wafle zmixujeme ponornym mixerom banan, prasok do peciva,
kakao, cukor, olej a ryzove mlieko. Waflovac sa zatial nahreje. Potom
metlickou JEMNE vmiesame muku. Pecieme vo waflovaci cca 5 minut nech su
wafle zvrchu chrumkove a vnutri makke a nadychane;) Kto nema waflovac,
spravte z toho lievance;) Potom posypat agaven susse ( nieco ako
praskovy cukor, ale z agave), preliat javorovym sirupom, poliat kremom,
obsypat ovocim podla chuti;)
Odkaz na FB vlákno nájdeš TU
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
0 komentárov:
Zverejnenie komentára