Pages

Subscribe:

Recent Posts

streda, 19. marca 2014

Eskymo

2 hrníčky hladké mouky
1 hrníček krupicového cukru
1 balíček kypřícího prášku
1 balíček vanilkového prášku
Náhražka 2 vajec (no egg, rozmačkaný banán..)
1 hrníček rostlinného mléka
1/2 hrníčku oleje
2 PL raw kakaa

Krém:
400 – 500 ml rostlinného mléka
2 kokosové pudingy
125 g Alsanu
100 g práškového cukru

Suroviny na těsto smícháme v hlubší míse a vylejeme na plech vyložený papírem na pečení. Dáme péct do vyhřaté trouby na 25 až 35 minut při teplotě 180 °C. Uvaříme hustý puding, který necháme vychladnout. Mezitím vyšleháme máslo s cukrem. Do másla za
šleháme po lžících vychladnutý puding. Krém natřeme na vychladlé těso, pofrkáme čokoládou a buchtu dáme ztuhnout do chladu. Dobrou chuť :)

Odkaz na FB vlákno TU

0 komentárov:

Zverejnenie komentára