Sojové
kostky a nudličky jsem naložila do hořčice, sojové omáčky, červené
papriky, chilli, mletého kmínu a zázvoru, přidala jsem sůl, pepř a
trochu oleje a nechala jsem marinovat 24 hod. Sojové maso jsem ale
nejprve uvařila a pak z něj vymačkala všechnu vodu, opravdu všechnu, co
se dala a teprve jsem marinovala.
Zeleninu, konkrétně mrkev (lupínky pomocí škrabky), papriku, pórek a čertvé houby Shitake
jsem osmahla na oleji (restuju od nejtvrdčí zeleniny), mezitím jsem
osmahla i naložené sojové maso do křupava a přidala k němu buráky a
smíchala s hotovou zeleninou. Pak už stačilo jen uvařit celozrnou rýži a
je to!
Tohle je jednoduché, nenáročné a tak dobré!
Po dlouhé
době jsem měla sojové maso a musím se pochválit, že jak ho moc nemusím,
tentokrát mi moc chutnalo, to bude tím marinováním.
Odkaz na FB vlákno TU
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
0 komentárov:
Zverejnenie komentára