Z
300 ml vlažnej vody (rastlinného mlieka), 2 lyžíc cukru a 20 g droždia
pripravíme kvások. 250 g pohánkovej múky a 250 g hladkej múky zmiešame
so štipkou soli, pridáme kvások a 100 ml oleja a vymiesime cesto, ktoré
necháme kysnúť asi pol hodinu. Spravíme buchtičky, potrieme olejom a
pečieme zhruba 20 minút. Krém je z ovesného mlieka a vanilkového
pudingu.
Odkaz na FB vlákno TU
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Time for each of our Temporary Actions List https://imgur.com/a/A3vMTDx https://imgur.com/a/hwrSWh0 https://imgur.com/a/34zMaFk https://imgur.com/a/HNA5Vpy https://imgur.com/a/sbrk6Pr https://imgur.com/a/Zf90ia0 https://imgur.com/a/8oQQv0P
OdpovedaťOdstrániť