Pages

Subscribe:

Recent Posts

štvrtok, 27. februára 2014

Sarma

klasika, plněný zelný list směsí rýže a sojového masa:

orestovaná cibule, na to česnek,zasypat paprikou (ideální je uzená), zalít passatou nebo protlakem, přidat koření ideálně čubrica, kmín (já sem dal římskej), pepř, sůl... prostě dochutit dle libosti,pak přisypat suchou sojovou drť, podlít vodou a chvíli povařit. Přidat napůl uvařenou rýži, promíchat. Když to nebude ideálně držet, je třeba si pomoct nějakým pojivem, já jsem použil lepek. Naplnit předem připravené zelné listy (vzít hlávku, ponořit do horké vody, listy skřehnou) zarovnat do pekáče. Podlít vývarem, kde rozmícháme trochu protlaku na barvu.


Odkaz na FB vlákno TU

 

0 komentárov:

Zverejnenie komentára