klasika, plněný zelný list směsí rýže a sojového masa:
orestovaná cibule, na to česnek,zasypat paprikou (ideální je uzená),
zalít passatou nebo protlakem, přidat koření ideálně čubrica, kmín (já
sem dal římskej), pepř, sůl... prostě dochutit dle libosti,pak přisypat
suchou sojovou drť, podlít vodou a chvíli povařit. Přidat napůl uvařenou
rýži, promíchat. Když to nebude ideálně držet, je třeba si pomoct
nějakým pojivem, já jsem použil lepek. Naplnit předem připravené zelné
listy (vzít hlávku, ponořit do horké vody, listy skřehnou) zarovnat do
pekáče. Podlít vývarem, kde rozmícháme trochu protlaku na barvu.
Odkaz na FB vlákno TU
štvrtok 27. februára 2014
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
0 komentárov:
Zverejnenie komentára