(pohanka, tofu, cuketa, cervena cibula, olivovy olej, kari korenie, cervena mleta paprika, cesnak, cierne mlete korenie, sol)
Pohanku uvarime v slanej vode, v pomere 1:1,5 (pohanka:voda). Nakrajame cuketu na kolieska/mesiaciky a tofu na mensie kusky.
Ak je pohanka uvarena, tak na panvici opecieme cuketu na oliv.oleji,
neskor pridame aj nakrajanu cibulku. Pridame kari, cervenu mletu
papriku, korenie,sol, struciky cesnaku a premiesame.
Ked je cuketa s
cibulkou "tak akurat" opecena, pridame pohanku a este chvilku opecieme,
aby bola pohanka chrumkavejsia a prepojili sa chute.
Tofu opecieme samostatne na oliv.oleji do zlata a podavame..
Odkaz na FB vlákno TU
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
0 komentárov:
Zverejnenie komentára