Tofu
som okorenila z oboch strán s chilli a kurkumou a pokvapkala trochou
sójovej omáčky a nechala odležať. Zemiaky som očistila, nakrájala na
malé kocky, nech sa rýchlejšie upečú. Do malej misky som si naliala
olej, prelisovala 2 strúčiky cesnaku, pridala soľ, čierne mleté korenie,
trochu chilli a provensalské bylinky, tými nemusíte šetriť. Zemiaky
som uložila na plech, bylinkovú zmes som premiešala a vyliala na
zemiaky na plechu a rukami som ich dôkladne premiešala, aby sa každý
"obalil" v bylinkovej zmesi. Zemiaky som piekla približne 20 minúť pri
200 stupňoch. Kým sa zemiaky piekli, pripravila som si tofu, ktoré som
len zľahka opiekla na oleji. Výborné v kombinácii so zeleninovým
šalátom, ale mala som len paradajky, čiže som to mala trošku biedne, čo
sa zeleniny týka, ale inak výborné a celkom rýchle jedlo.
Odkaz na FB vlákno TU
0 komentárov:
Zverejnenie komentára