Základ:
Restujeme červenou cibulku pomalu a dlouho, zasypeme uzenou sladkou
paprikou, pak podleváme červeným vínem a přidáme šušené švestky a vaříme
do měkka. Pak umixujeme s tofu, dochutíme pepřem, solí, bylinkama,
kořením dle chuti (nemusíme se bát). Smícháme s pšeničným lepkem (seitan
fix) a vaříme 40min.
Wursty s bretaňskýma fazolema. Wurstíky
ugrilujeme na grilu (nemám, tak na pánvi). Na fazole orestujeme cibulku,
přidáme protlak, trošku cukru, přidáme fazole v nálevu. Dochutíme dle
chuti.
Výborná náhrada klasických uzenin a chuť je výborná!!
Odkaz na FB vlákno TU
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
0 komentárov:
Zverejnenie komentára