Pages

Subscribe:

Recent Posts

štvrtok, 27. februára 2014

Homemade wurst

Základ: Restujeme červenou cibulku pomalu a dlouho, zasypeme uzenou sladkou paprikou, pak podleváme červeným vínem a přidáme šušené švestky a vaříme do měkka. Pak umixujeme s tofu, dochutíme pepřem, solí, bylinkama, kořením dle chuti (nemusíme se bát). Smícháme s pšeničným lepkem (seitan fix) a vaříme 40min.
Wursty s bretaňskýma fazolema. Wurstíky ugrilujeme na grilu (nemám, tak na pánvi). Na fazole orestujeme cibulku, přidáme protlak, trošku cukru, přidáme fazole v nálevu. Dochutíme dle chuti.
Výborná náhrada klasických uzenin a chuť je výborná!!


Odkaz na FB vlákno TU 

0 komentárov:

Zverejnenie komentára