Kuskus
zalejeme vriacou vodou zmiešanou s paradajkovým pyré (100 ml pyré na
pol litra vody) a petržlenovou vňaťou a necháme odstáť. Na oleji
dosklovita podusíme na jemno nakrájanú cibuľu a cesnak, pridáme lyžičku
rasce, lyžičku mletého čili a na kocky nakrájanú mrkvu a chvíľu dusíme.
Prilejeme zvyšok pyré (400 ml) a liter zeleninového vývaru, prikryjeme a
varíme asi 15 minút. Konzervu červenej fazule a konzervu kukurice
prepláchneme studenou vodou, necháme odkvapkať, pridáme do hrnca a
chvíľu spolu povaríme. Potom to všetko nalejeme na kuskus a užívame si,
aké je to dobré.
Odkaz na FB vlákno TU
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
0 komentárov:
Zverejnenie komentára