Pages

Subscribe:

Recent Posts

utorok 25. februára 2014

Cheesecake

krusta: balení veg sušenek (150 - 200 gr), 100 gr rostlinného másla

náplň: 1 firm silken tofu (350 gr), 1 natural jogurt (použila jsem Joya, 150 gr), asi 25 gr cukru (u mě mix vanilkového a třtinového, čím víc vanilky, tím líp), 75 gr kešu (namočit předem aspoň na chvíli), 3 lžíce kokosového mléka, 1 lžíce kukuřičného škrobu, 1 lžíce strouhaného kokosu a 4 lžíce citrónové šťávy (podle chuti)

Sušenky rozdrobit, smíchat se změklým máslem, až z toho bude kompaktní hmota, a udusat do formy. Náplň: rozmixovat nejdřív kešu, potom tofu s jogurtem. Přidat všechno ostatní, pořádně zamíchat a vlít do formy. Peče se na 175, 30 - 40 minut. Nechte ho pak pořádně vychladnout, jinak se bude rozpadat. Zájemci si polijou rozmixovanýma jahodama s cukrem.


Odkaz na FB vlákno TU

0 komentárov:

Zverejnenie komentára