krusta: balení veg sušenek (150 - 200 gr), 100 gr rostlinného másla
náplň: 1 firm silken tofu (350 gr), 1 natural jogurt (použila jsem
Joya, 150 gr), asi 25 gr cukru (u mě mix vanilkového a třtinového, čím
víc vanilky, tím líp), 75 gr kešu (namočit předem aspoň na chvíli), 3
lžíce kokosového mléka, 1 lžíce kukuřičného škrobu, 1 lžíce strouhaného
kokosu a 4 lžíce citrónové šťávy (podle chuti)
Sušenky rozdrobit, smíchat se změklým máslem, až z toho bude kompaktní
hmota, a udusat do formy. Náplň: rozmixovat nejdřív kešu, potom tofu s
jogurtem. Přidat všechno ostatní, pořádně zamíchat a vlít do formy. Peče
se na 175, 30 - 40 minut. Nechte ho pak pořádně vychladnout, jinak se
bude rozpadat. Zájemci si polijou rozmixovanýma jahodama s cukrem.
Odkaz na FB vlákno TU
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
0 komentárov:
Zverejnenie komentára