Pages

Subscribe:

Recent Posts

štvrtok, 20. februára 2014

Raw marhuľovo - kokosový koláčik s višňami

Potrebujeme:

1 šálka sušených marhúľ namočených počas 1 hodiny, prepláchnutých a zbavených zbytočnej vody
1 šálka sušeného kokosového orecha
1 šálka mletých mandlí ( možno použiť akékoľvek orechy)
3 PL kokosového oleja
štipka himalájskej soli
1/4 šálky sušených višní (alebo iného obľúbeného sušeného ovocia)

Postup:

1. Prichystáme si formu na tortu a vyložíme ju papierom na pečenie ( ja používam najčastejšie celofán)
2. Vložte všetky prísady okrem sušených višní do mixéra a mixujte až kým zmes nieje hladká a lepkavá.Ručne primiešame sušené višne ( môžu byť dopredu namočené) 
3. Zmes utľapkáme rukami do prichystanej formy a odložíme odpočívať do chladničky/mrazničky po dobu aspoň 3 hodín 
4. Potom koláčik vyberieme z formy a ozdobíme strúhaným kokosom a čiernym sezamom

* v chladničke vydrží 5-7 dní
* toto je len základný recept, fantázií sa medze nekladú a tak namiesto marhúľ môžete použiť akékoľvek iné ovocie.

Odkaz  na FB vlákno TU

0 komentárov:

Zverejnenie komentára