Lasagne
(jedno balenie lasagni, 2-3 mrazene spenaty, passata, konzerva
krajanych paradajok, 2 biele tofu, sojova talianska salama, 4 struciky
cesnaku, chilli, sojova/ovsena smotana, bazalka, muskatovy oriesok, sol,
cheezly mozzarella) - podusit mrazeny spenat s pol hrncekom vody a
muskatovym orieskom, moze sa zahustit troskou muky, zmiesat s polkou
smotany, za ten cas prevarit passatu a paradajky s
pretlacenym cesnakom, solou, chilli a bazalkou, jenske sklo vopred
pretriet olivovym olejom, naliat trosku paradajkovej omacky, nasledne
ukladat lasagne, spenat, salamu, postruhane a osolene biele tofu, omacku
a znova opakovat, na zaver na omacku nasypat postruhanu cheezly
mozzarellu a dat zapiect na 45 minut prikryte alobalom a dalsich cca 15
minut dopiect odkryte... mnozstvo ingrediencii vyjde na dve taketo
jenske skla.
Odkaz na FB vlákno TU
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
0 komentárov:
Zverejnenie komentára