Pages

Subscribe:

Recent Posts

piatok 21. februára 2014

Lasagne

Lasagne (jedno balenie lasagni, 2-3 mrazene spenaty, passata, konzerva krajanych paradajok, 2 biele tofu, sojova talianska salama, 4 struciky cesnaku, chilli, sojova/ovsena smotana, bazalka, muskatovy oriesok, sol, cheezly mozzarella) - podusit mrazeny spenat s pol hrncekom vody a muskatovym orieskom, moze sa zahustit troskou muky, zmiesat s polkou smotany, za ten cas prevarit passatu a paradajky s pretlacenym cesnakom, solou, chilli a bazalkou, jenske sklo vopred pretriet olivovym olejom, naliat trosku paradajkovej omacky, nasledne ukladat lasagne, spenat, salamu, postruhane a osolene biele tofu, omacku a znova opakovat, na zaver na omacku nasypat postruhanu cheezly mozzarellu a dat zapiect na 45 minut prikryte alobalom a dalsich cca 15 minut dopiect odkryte... mnozstvo ingrediencii vyjde na dve taketo jenske skla.

Odkaz na FB vlákno TU
 

0 komentárov:

Zverejnenie komentára