Pages

Subscribe:

Recent Posts

piatok 28. februára 2014

Pohankovo zeleninové fašírky a pečené zemiaky

1 hrncek pohanky
1 velka mrkva
par hlaviciek brokolica
par hlaviciek karfiolu
plechovka kukurice
2 lyzice ovsenych vlociek
3 struciky cesnaku
1 lyzicka cervenej mletej papriky
pol lyzicky mleteho korenia
2 lyzicky bylinkovej soli
2 lyzicky majoranky

1.) brokolicu a karfiol uvarime, takmer az rozvarime a po vychladnuti hlavicky roztlacime vidlickou na male kusky.

2.) pohanku oplachneme cez sitko, dame do hrnca, zalejeme dvojnasobnym mnozstvom vody a varime asi 10 minut, potom ju zakryjeme a nechame stat v teple.

3.) ked pohanka vychladne, pridame ovsene vlocky, na jemno nastruhanu mrkvu, karfiol, kukuricu, brokolicu, prelisovany cesnak, sol, korenie, mletu papriku, majoranku, premiesame, nechame chvilu odlezat a potom mozme tvarovat fasirky a vyprazat.


Odkaz na FB vlákno TU 

 

0 komentárov:

Zverejnenie komentára