Domácí
 tempeh jsem rozkrájel a naložil do směsi z bazalky, koriandru, červené 
karipasty, olivového oleje a česneku. Po 24 hodinách jsem tempeh pekl 
cca 20 min na 200 stpnu. Kysané zelí jsme půl hodinky vařil s nadrobno 
nakrájenou cibulí. Několikrát jsme přilil trochu vody. Na bramborový 
koláč jsme k nastrouhaným bramborám přidal hrašku, česnek, 1 chilli 
papričku, slunečnicové a dýňové semínka. Nahoru jsem dal nakrájená 
rajčata a další semínka. Pekl jsme 45 min na 200 stupnu.
Odkaz na FB vlákno TU 
 
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)



 

 

 
 




 
 
 Príspevky
Príspevky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
0 komentárov:
Zverejnenie komentára