(2 hrnceky polohrubej muky, 1 hrncek bielej muky, kypriaci prasok, 1 a
tristvrte hrnceka cukru, 1 cajova lyzicka sody, tristvrte hrnceka kakaa,
1 cajova lyzicka soli, 2 polievkove lyzice jablcneho octu, tristvrte
hrnceka oleja, 1 a tristvrte hrnceka vlaznej vody, vanilkovy cukor) -
predhriat ruru na 190 stupnov, zmiesat suche ingrediencie, potom pridat
olej, ocot a vodu, piect 50-60 minut v tortovej forme o priemere
25-30cm, hotove som prekrojila a naplnila malinovym dzemom, zaliala som
to cokoladovou polevou Dr. Oetker a na vrch som poukladala kandizovane
ovocie, ktore som vopred namocila a pekanove orechy.
Odkaz na FB vlákno TU
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
0 komentárov:
Zverejnenie komentára