Pages

Subscribe:

Recent Posts

štvrtok, 20. februára 2014

Chocolate cake

(2 hrnceky polohrubej muky, 1 hrncek bielej muky, kypriaci prasok, 1 a tristvrte hrnceka cukru, 1 cajova lyzicka sody, tristvrte hrnceka kakaa, 1 cajova lyzicka soli, 2 polievkove lyzice jablcneho octu, tristvrte hrnceka oleja, 1 a tristvrte hrnceka vlaznej vody, vanilkovy cukor) - predhriat ruru na 190 stupnov, zmiesat suche ingrediencie, potom pridat olej, ocot a vodu, piect 50-60 minut v tortovej forme o priemere 25-30cm, hotove som prekrojila a naplnila malinovym dzemom, zaliala som to cokoladovou polevou Dr. Oetker a na vrch som poukladala kandizovane ovocie, ktore som vopred namocila a pekanove orechy.

Odkaz na FB vlákno TU

0 komentárov:

Zverejnenie komentára