Pages

Subscribe:

Recent Posts

štvrtok, 6. februára 2014

Vegánske buchty na pare

RECEPT: do poharika pripravit 1 droždie, 2 čl cukru, 1čl muky a vlažne sojove mlieko 100ml - nechať kysnuť asi 15minut

v miske si pripraviť muku (asi 500g (nemám vahu)), 3 pl oleja, 1čl soli, a cca 200ml mlieka vlažneho

po tych 15minutach to zmiešať s kvaskom a nechať kysnuť asi 30 až 40 min...potom rozvaľkať s mukou aby sa to nelepilo, nejak to rozdeliť na štvročeky a do vnutra podla chuti (lekvar, čokolada, ovocie) nooo a nechať nejakych 10 min kysnuť (neviem či je to potrebne :D) a potom 15-20 min variť nad parou posypať podla chuti a k tomu roztopené ALSAN bio


Odkaz na FB vlákno TU

0 komentárov:

Zverejnenie komentára