Recept jest jednoduchý. Opravdu dlouho (já ji vařila tak 2 hodiny) vař
menší červenou řepu ve vodě. Mezitím si dej vařit s bujónem a sojovkou
sojový granulát. Po uvaření řepu vyndej z vody, oloupej ji, nakrájej na
menší kusy a tyčovým mixérem rozmixuj na kaši (upozornění pro slabší
povahy - tato kaše vypadá, jako kdybyste někomu rozmixovali vnitřnosti) a
přidej k ní uvařený a vymačkaný sojový granulát a vše promíchej. Nyní
jsi si vytvořil jakési "mleté maso", které by ani masožrouti nejedli,
neb je ještě krvavé. Do této směsi přidej něco soli, něco pepře, hodně
česneku, hodně chilli, majoránku (marjánku) a směs na grilování. Jelikož
se to stále dost rozpadá, tak tam přidej něco celozrnné hladké mouky,
nebo kukuřičné strouhanky. Rozpal si v pánvi olej a hoď tu flákotu tam.
Propéct z obou stran, dokud se nevytvoří kůrka.
Odkaz na FB vlákno TU
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
0 komentárov:
Zverejnenie komentára