(3
hrnceky hladkej muky, 1,5 hrnceka vody, 1 susene drozdie, 2 lyzicky
soli, 2 lyzicky mletej rasce, cca 200g vlasskych orechov) - cesto
zmiesam varechou a az tak pridam rucne nalamane orechy na polovicu,
chlieb nechame kysnut 12 hodin, potom ho vyberieme a roztiahneme na
2-4cm hrubu stvorcovu placku, nechame 15 minut odpocivat, potom ho
prelozime na tretiny zvrchu a zospodu a na tretiny z oboch stran,
nechame odpocivat zakryte utierkou dalsich 30 minut, predhrejeme si ruru
na 230 stupnov a v nej predhrejeme tiez jenske sklo aj s poklickou, na
zaver vlozime chlieb do skla a pecieme prikryty 30-45 minut a finisujeme
dalsich 15 minut bez poklicky.
Odkaz na FB vlákno TU
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
0 komentárov:
Zverejnenie komentára