Pages

Subscribe:

Recent Posts

štvrtok, 20. februára 2014

"Vajíčková" pomazánka a řepové carpaccio

Marináda na řepu: (trochu upravená ta Pohlreichova) 50ml oliv. oleje, 3 lžíce pomerančové štávy, lžíce jablečného octa, lžíce umeocta, lžíce cukru, lžíce javor. sirupu, lžička tamari/sojovky, sůl, pepř. Syrovou řepu nakrájet na tenké plátky a nechat marinovat ideálně přes noc. Takže uvidíme zítra ale i po cca 2 hodinách byla výborná. Zasypat rukolou a slunečnicovými semínky, přelít trochou marinády.

Konečně jsem si pořídila černou sůl, protože jsem byla zvědavá jak je to s tou vaječnou chutí - no a je to fakt bomba! Pomazáka: Tofu natural, uvařená cizrna, cibule, hořčice, oliv. olej, černá sůl, pepř, citr. šťáva. Všechno rozmixovat a je hotovo.


Odkaz na FB vlákno TU

0 komentárov:

Zverejnenie komentára