Zpěnit
cibuli a pár kousků česneku, přidat šálek a půl červené čočky - měla
jsem loupanou drobnozrnnou či něco takového. Přilít vody báj očko, já
dala asi do půl hrnce a pak dokonce přilívala, protože čočka se dost
nacucala. Byla strašně rychle uvařená díky té velikosti, tak jsem pak
vzala mixér a provozovala svou oblíbenou činnost.
No, a ta "perlička" nakonec... Dneska jsem si odbyla své poprvé s
rostlinnou smetanou. A myslím, že premiéra je zároveň i derniérou,
protože nic hnusnějšího jsem v životě neměla. Fuj. Tu pachuť nesnesu.
Nicméně jsem ji kápla do polívky a nebylo to tak katastrofální, čočka to
přebila (hip hip). Ještě jsem si to trochu potrápila mixérem, nalila do
talíře a posypala sušenou majoránkou. Rychlý oběd, nicméně příště bez
smetany!
Odkaz na FB vlákno TU
0 komentárov:
Zverejnenie komentára