Pages

Subscribe:

Recent Posts

sobota, 1. februára 2014

Cizrna v kokosové omáčce

Cizrna v kokosové omáčce

1 lžíce oleje
1 cibule
4-5 stroužky česneku
1 1/2 lžičky kurkumy
1/4 lžičky mletého hřebíčku
1/4 lžičky kajenského pepře
1 lžíce rajčatového protlaku
2 plechovky cizrny
1 plechovka kokosového mléka
2-3 lžíce nahrubo nasekaných čerstvých bylinek
(koriandr, bazalka, máta, petržel)
Sůl, černý pepř

Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli.
Osolíme, přidáme česnek, kurkumu, mletý hřebíček,
kajenský pepř a po minutě vmícháme rajčatový protlak.
Přidáme cizrnu, pul lžičky soli a zalijeme kokosovým mlékem. Snížíme teplotu a povaříme asi deset minut dokud omáčka nezhoustne.
Pokud bude příliš hustá. zředíme ji vodou.
Omáčku dochutíme čerstvými nasekanými bylinkami,
solí a pepřem.

Odkaz na FB vlákno TU 

0 komentárov:

Zverejnenie komentára