1 kg tekvice (hokkaido alebo maslova)
800 ml zeleninovy vyvar
1 vanilkovy lusk, rozrezany po dlzke na polovicu a vyskrabany
Olivovy olej
Sol, cierne korenie
Tekvica hokkaido sa nemusi supat, ja som pouzila maslovu a tu treba osupat. Potom ju zbavime semienok a nakrajame na kocky. Dame do vacsieho hrnca s olivovym olejom a opekame ju 10 minut dozlatista s tym ze treba premiesavat. Zalejeme vyvarom a privedieme do varu. Na miernom ohni varime 10 minut. Potom osolime, okorenime a pridame vanilkovy lusk. Varime este 10 minut, potom vyberieme vanilku a ponornym mixerom polievku dohladka rozmixujeme. A uz si len vychutnavame;)
800 ml zeleninovy vyvar
1 vanilkovy lusk, rozrezany po dlzke na polovicu a vyskrabany
Olivovy olej
Sol, cierne korenie
Tekvica hokkaido sa nemusi supat, ja som pouzila maslovu a tu treba osupat. Potom ju zbavime semienok a nakrajame na kocky. Dame do vacsieho hrnca s olivovym olejom a opekame ju 10 minut dozlatista s tym ze treba premiesavat. Zalejeme vyvarom a privedieme do varu. Na miernom ohni varime 10 minut. Potom osolime, okorenime a pridame vanilkovy lusk. Varime este 10 minut, potom vyberieme vanilku a ponornym mixerom polievku dohladka rozmixujeme. A uz si len vychutnavame;)
0 komentárov:
Zverejnenie komentára