piatok 14. februára 2014
Jáhlové knedlíčky se seitanem a cibulkou na paprice
- hrnek jáhel
- 1/2 hrnku hrašky rozmíchané s vodou a shoyu
- špaldová mouka na obalování
- sůl, pepř, hrstka petržele nebo libečku
- seitan (tofu, tempeh, sojová drť, celer,..)
- 3-4 cibule
- paprika, (chilli)
- olej
postup: uvařené jáhly necháme vychladnout, smícháme s hraškovou kašičkou, solí, pepřem a nasekanou petrželkou, vytvarujeme malé knedlíčky, obalíme v mouce a vaříme v osolené vodě dokud nevyplavou. podáváme s opraženým seitanem, cibulkou na paprice, a soj.jogurtem.
Odkaz na FB vlákno TU
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
0 komentárov:
Zverejnenie komentára