Staci
zaliat a pockat;) Inspirovala som sa v knihe Varime pre planetu, kde su
same dobre recepty:) Vyborna aj pri prechladnuti;) Alebo na valentinsky
vecer ak to chcete ukoncit a neviete ako na to:D
3 struciky, prelisovane
300 ml zeleninoveho vyvaru ( mozte pouzit aj 300 ml vody a 1/2 ČL praskoveho alnatura bujonu)
1 PL cerstvej petrzlenovej vnate, nasekanej
1 ČL olivovy olej
1 PL ovsene vlocky
Sol podla chuti
Cesnak prelisujeme do salky. Pridame vlocky, petrzlenovu vnat, sol a
zalejeme vriacim vyvarom. Prilejeme olej a premiesame. Nechame 10 minut
odstat a podavame;)
Odkaz na FB vlákno TU
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
0 komentárov:
Zverejnenie komentára