1 dýně hokkaido
0,5 l vody
cibule
olej
zeleninový bujon
koření - kurkuma, římský kmín
řasa wakame
česnek - nemusí být
sůl
na ozdobu a chuť konopné semínko a naklíčené mungo fazolky
Na oleji osmažíme cibulku, přihodíme římský kmín a osmahneme, poté na
kostičky nakrájenou hokkaido, promícháme, zalejeme vodou s bujonem, na
kousky nakrájenou řasu wakame, osolíme, povaříme asi 15-20 minut. Poté
rozmixujeme ponorným mixérem, ochutíme kurkumou, já tam hodila 3
stroužky česneku, pro ještě lepší zahřátí Posypala jsem konopnými semínky a navrch ještě mungo fazolky.
Odkaz na FB vlákno TU
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
0 komentárov:
Zverejnenie komentára