Pages

Subscribe:

Recent Posts

štvrtok, 13. februára 2014

HUSTÁ KOŘENĚNÁ DÝŇOVÁ POLÉVKA

1 dýně hokkaido
0,5 l vody
cibule
olej
zeleninový bujon
koření - kurkuma, římský kmín
řasa wakame
česnek - nemusí být
sůl
na ozdobu a chuť konopné semínko a naklíčené mungo fazolky

Na oleji osmažíme cibulku, přihodíme římský kmín a osmahneme, poté na kostičky nakrájenou hokkaido, promícháme, zalejeme vodou s bujonem, na kousky nakrájenou řasu wakame, osolíme, povaříme asi 15-20 minut. Poté rozmixujeme ponorným mixérem, ochutíme kurkumou, já tam hodila 3 stroužky česneku, pro ještě lepší zahřátí Posypala jsem konopnými semínky a navrch ještě mungo fazolky.


Odkaz na FB vlákno  TU

0 komentárov:

Zverejnenie komentára