- šampiňóny, údené tofu, olivy
- cesto: 250g hladkej špaldovej múky, 250g celozrnnej pšeničnej, soľ 1 ČL, 3 PL oleja
- kvások: 3/4 kocky droždia, 250ml teplej vody - nechať 20 min. odstáť,
vmiešat do múčnej zmesi, pridať olej, vypracovať cesto a nechat aspoń
hodinu kysnúť na teplom mieste
osmažiť
cibuľku, pridať šampiňóny a osoliť ich, podusiť, kým nepustia trochu
vody a pridať pretlak paradajkový, povariť trochu, kým mierne nezhustne,
ochutiť soľou, pridať chilli, bazalku, oregano, nechať vychladnúť a dať
na cesto, ktoré trochu potrieme olejom .
Odkaz na FB vlákno TU
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
0 komentárov:
Zverejnenie komentára