Pages

Subscribe:

Recent Posts

utorok, 4. februára 2014

Pizza

- šampiňóny, údené tofu, olivy
- cesto: 250g hladkej špaldovej múky, 250g celozrnnej pšeničnej, soľ 1 ČL, 3 PL oleja
- kvások: 3/4 kocky droždia, 250ml teplej vody - nechať 20 min. odstáť, vmiešat do múčnej zmesi, pridať olej, vypracovať cesto a nechat aspoń hodinu kysnúť na teplom mieste


osmažiť cibuľku, pridať šampiňóny a osoliť ich, podusiť, kým nepustia trochu vody a pridať pretlak paradajkový, povariť trochu, kým mierne nezhustne, ochutiť soľou, pridať chilli, bazalku, oregano, nechať vychladnúť a dať na cesto, ktoré trochu potrieme olejom .

Odkaz na FB vlákno TU

 

0 komentárov:

Zverejnenie komentára