500 ml passata alebo husty rajcinovy pretlak
500 ml zeleninovy vyvar
1 ks cibula
7 ks cherry paradajok
2 PL cierne olivy
1 PL kapary
1/2 susenej chilli papricky zbavenej semienok
20 g spagiet
Trochu olivoveho oleja
Sol podla chuti
Talianske bylinky podla chuti ( ja pouzivam cca 1/2 ČL Alnatura zmes talianskych byliniek)
V hrnci na troche oleju orestujeme nadrobno nakrajacu cibulku s
nadrvenou chilli paprickou. Prilejeme passatu a vyvar. Privedieme do
varu. Do polievky nalameme spagety a uvarime all dente. Okorenime
bylinkami a osolime podla chuti. Nakoniec pridame nakrajane olivy,
kapary a rajcinky. Minutku este povarime a podavame najlepsie s cerstvou
bazalkou.
Odkaz na FB vlákno TU
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
0 komentárov:
Zverejnenie komentára